Cvjetača 1 kom

Cvjetača 1 Kom

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 1,99 €/kom

Blagotvorna svojstva cvjetače su zbog vitamina, minerala i drugih biološki aktivnih tvari. Po količini vitamina C povrće je 2 puta više slično proteinima (do 93 mg), 5 puta više za karoten (do 0,2 mg), sadrži B, PP vitamine, bogato je vitaminom U, koji blagotvorno djeluje na probavni sustav i doprinosi regeneraciju tkiva.


Opis proizvoda

Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.