Delicato Kulen 1 kg

Delicato Kulen 1 Kg

14,29 €/kg

Cijena za j.m.: 14,29 €/kg

Proizveden od svinjskog mesa uz dodatak biranih začina. Pikantnog je okusa i mirisa, koji se postiže dodavanjem ljute crvene paprike prema recepturi karakterističnoj za slavonske proizvode. Prilikom serviranja narezuje se na ploške debljine cca 1mm. Odlično se sljubljuje s vrhunskim sirevima, polutvrdim ili lagano pikantnim poput ementalera.


Opis proizvoda

ProizvođačVIR 1898 d.d., Školjić 16, 51000 Rijeka, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 0 °C do +4 °C.
BrandDelicato

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.729/417
Masti (g)35
od kojih zasićene masne kiseline (g)14
Ugljikohidrati (g)1,5
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)24
Sol (g)3,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.