Delicato Livanjski sir, 120 g

Delicato Livanjski Sir, 120 G

3,39 €/kom

Cijena za j.m.: 28,25 €/kg
Tvrdi punomasni sir

Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Tommy d.o.o. Domovinskog rata 93, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaBiH
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +8°C.
Upute za upotrebu/pripremuProizvod je spreman za konzumaciju bez dodatne pripreme, kao hladno predjelo ili sastavni dio raznih kulinarskih delicija.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.897/458
Masti (g)37
od kojih zasićene masne kiseline (g)26
Ugljikohidrati (g)<0,5
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)30
Sol (g)1,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.