Tommy - Dućan na dlanu!

Denim Gold dezodorans u spreju 150 ml

Denim Gold Dezodorans U Spreju 150 Ml

3,59 €/kom

Cijena za j.m.: 23,93 €/l
Denim deo sprej Gold klasični je muški miris svježine lavande i bergamota, s voćno zelenim nijansama. Denim Gold, uz srce pačulija, budi novu cvjetnu svježinu vodenih cvjetova, dok se otkriva intenzivna muškost cedrovog drveta i mošusa, ublažena u pozadini dodirima vanilije. Denim dezodorans u spreju garantira 24 sata potpune zaštite zahvaljujući 24H Action formuli s aktivnim sredstvom Symdeo. Dopustite da vas cijeli dan prati svježina Denim mirisa.

Opis proizvoda

ProizvođačConter S.r.l.Viale Europa 12, 26855 Lodi Vecchio, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaZaštititi od sunčevog svjetla.Ne izlagati temperaturi višoj od 50 ˚C/122˚F.Čuvati izvan dohvata djece.
BrandDenim

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.