Tommy - Dućan na dlanu!

Denim losion poslije brijanja Original 100 ml

Denim Losion Poslije Brijanja Original 100 Ml

6,09 €/kom

Cijena za j.m.: 60,90 €/l
Denim losion za njegu nakon brijanja pomaže koži da se brže oporavi od iritacija uzrokovanih brijanjem. Umiruje kožu. Nakon nanošenja na koži ostavlja ugodan osjećaj svježine i štiti kožu od isušivanja. Denim losion poslije brijanja obogaćen je muževnim i modernim mirisom koji vas prati cijeli dan.

Opis proizvoda

ProizvođačConter S.r.l.Viale Europa 12, 26855 Lodi Vecchio, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandDenim
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.