DentaStix Pedigree dopunska hrana za pse 270 g

DentaStix Pedigree Dopunska Hrana Za Pse 270 G

4,15 €/kom

Cijena za j.m.: 15,37 €/kg
Pedigree Dentastix za velike pasmine sadrži 7 komada štapića jedinstvenih oblika slova X, koji su namijenjeni za svakodnevni unos. Kombinacija njihove posebna teksture i aktivnih sastojaka dokazano pomaže u smanjenje nakupljana kamenca čak do 80%. Osmišljeni su za žvakanje dovoljno dugo da bi bili učinkoviti. Pedigree Dentastix za velike pasmine jača zube i smanjuju rizik od bolesti desni te omogućuje psima da imaju zdrave zube. Štapići za žvakanje također su izvrsnog okusa, bez masti, bez umjetnih boja i okusa te bez dodatka šećera.

Opis proizvoda

ProizvođačMars Hrvatska d.o.o., Pile I. 1, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu. Kako biste izbjegli gušenje, držite plastične vreće van dosega dojenčadi, male djece i kućnih ljubimaca.
Upute za upotrebu/pripremuPse velikih pasmina, npr. Labrador, hraniti s 1 stapicem dnevno. Ova zvakaca poslastica prikladna je samo za pse tezine 25 kg ili više. Nije prikladno za stence mladje od 4 mjeseca. Upotrijebiti unutar 14 dana od otvaranja. Svjeza voda treba uvijek biti dostupna.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.