Nivea Black&White Invisible dezodorans, 150 ml

Nivea Black&White Invisible Dezodorans, 150 Ml

4,95 €/kom

Cijena za j.m.: 33,00 €/l
NIVEA MEN Black & White Invisible antiperspirant u spreju ne ostavlja tragove na odjeći i donosi pouzdanu zaštitu od znojenja.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, D-20245 Hamburg, Germany
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe dobro protresti! Sprej raspršite ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm. Pričekajte, da se potpuno osuši.
BrandNivea
Neto količina0,15 l

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.