Vanish Power gel deterdžent za odstranjivanje mrlja 200 ml

Vanish Power Gel Deterdžent Za Odstranjivanje Mrlja 200 Ml

7,79 €/kom

Cijena za j.m.: 38,95 €/l

Sredstvo za odstanjivanje mrlja s jedinstvenom glavom za nanošenje, jednostavan za korištenje.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuUvijek slijedite upute za upotrebu na etiketi odjeće ili tkanine. Proizvod je siguran za šareno i bijelo rublje ukoliko se koristi prema navedenim uputama za uporabu proizvođača. Prije upotrebe provjerite postojanost boja tako da sredstvo ispitate na skrivenom dijelu tkanine. isperite i ostabite da se osusši. nemojte utrljavati na mrljama od čokolade. nemojte koristiti na vunenim, svilenim ili kožnim materijalima. namojte koristiti na odječi koju je potrebno kemijski čistiti. nemojte ostavljati proizvod da se osuši na odjeći (najviše 5 minuta). nakon uporabe, očistite sredstvo kojim ste istrljali mrlju.
BrandVanish
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.