Pur Deterdžent za posuđe lemon 750 ml

Pur Deterdžent Za Posuđe Lemon 750 Ml

3,69 €/kom

Cijena za j.m.: 4,92 €/l
Pur Secrets of the Chef Lemon je sredstvo za ručno pranje posuđa s jakom snagom odmašćivanja koje pruža vrhunske rezultate čišćenja i pranja posuđa. Secrets of the Chef snažan je protiv masnoće jer čisti i najprljavije posuđe uz pomoć sode bikarbone, a omogućuje snažno odmašćivanje i borbu protiv tvrdokornih mrlja. Kombiniranjem sode bikarbone s mirisom limuna, Secrets of the Chef Lemon donosi vam osjećaj zadovoljstva u pranju posuđa čak i dok je masno

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Central Eastern Europe Operations GmbH, 1030 Wien, Erdbergstrasse 29, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
BrandPur
Neto količina750 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.