Tommy - Dućan na dlanu!

Jar Deterdžent za posuđe apple 450 ml

Jar Deterdžent Za Posuđe Apple 450 Ml

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,42 €/l

Vaš saveznik u kuhinji, Jar, čini pranje suđa znatno lakšim, a pritom je izuzetno učinkovit, pere čak 2x više posuđa nego što očekujete. Svaka njegova kapljica sadrži koncentriranu snagu čišćenja i stvara dugotrajnu sapunicu koja se uspješno bori s masnoćom. Kada vam je pri ruci Jar Clean & Fresh Apple, kuhinju ispunjava svjež miris zelene jabuke, a posuđe blista.


Opis proizvoda

ProizvođačP&G DCE bvba/sprl-Belgium, Temselaan 100, B-1853 Strombeek Bever, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
BrandJar
Neto količina450 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.