Tommy - Dućan na dlanu!

Jar Deterdžent za posuđe lemon 900 ml

Jar Deterdžent Za Posuđe Lemon 900 Ml

4,15 €/kom

Cijena za j.m.: 4,61 €/l

Jar vam pruža snagu čišćenja na koju se možete osloniti pri svakom pranju posuđa. Traje 3x duže nego što biste očekivali. Svaka kapljica pere mnogo prljavog posuđa tako da vam pomaže uštedjeti. Od posuđa do čaša, lonaca i tava, bez obzira na izazov, Jarova moćna formula jednostavno uklanja masnoću.


Opis proizvoda

ProizvođačP&G DCE bvba/sprl-Belgium, Temselaan 100, B-1853 Strombeek Bever, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
Upute za upotrebu/pripremuNanesite kap proizvoda u skladu s vrstom i razinom zaprljanja posuđa.
BrandJar

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.