Deterdžent za posuđe - Pur 0,45 L
%

Deterdžent Za Posuđe - Pur 0,45 L

1,49 €/kom

Cijena za j.m.: 3,31 €/l

Akcija traje do 28.06.2024.

NC 30 dana: 2,09 €/kom

Pur Secrets of Care Aloe Vera Balsam je sredstvo za ručno pranje posuđa s jakom snagom odmašćivanja pruža vrhunske rezultate čišćenja i pranja posuđa. Zahvaljujući inovativnoj formuli koja odlično uklanja ne samo masnoću, nego i škrob i to bez namakanja posuđa, Pur Secrets of Care Aloe Vera Balsam sredstvo za ručno pranje učinkovito odstranjuje najteže masne mrlje ostavljajući posuđe blistavo čistim, a vaše ruke nježno zaštićenim.


Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Central Eastern Europe Operations GmbH, 1030 Wien, Erdbergstrasse 29, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
BrandPur
Neto količina450 mL

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.