Tommy - Dućan na dlanu!

Domax Deterdžent za rublje praškasti 3 kg

Domax Deterdžent Za Rublje Praškasti 3 Kg

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 1,00 €/kg

Univerzalni deterdžent za strojno i ručno pranje rublja namijenjen je za pranje svih vrsta tkanina, za bijelo i obojeno rublje pri svim temperaturama pranja.


Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Tommy d.o.o. Domovinskog rata 93, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaDeterdžent držite na suhom i hladnom mjestu.
BrandDomax

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.