Tommy - Dućan na dlanu!

Axe Africa dezodorans u spreju 150 ml

Axe Africa Dezodorans U Spreju 150 Ml

4,55 €/kom

Cijena za j.m.: 30,33 €/l

Axe Africa dezodorans i sprej za tijelo učinkovito štiti od znojenja i neugodnih tjelesnih mirisa do 48 sati. Pruža dugotrajan osjećaj svježine i ugode u svakoj prilici. Axe Africa dezodorans i sprej za tijelo zavodljivog je i egzotičnog mirisa s notama mandarine i sandalovine zbog kojeg ćete se osjećati samopouzdano cijeli dan. Proizvod je dermatološki ispitan.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Upute za upotrebu/pripremuNanositi s udaljenosti od 15 cm.
BrandAxe
Neto količina150 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.