Borotalco Pure Dezodorans roll on 50 ml

Borotalco Pure Dezodorans Roll On 50 Ml

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 79,80 €/l
Borotalco Pure deo roll-on donosi osvježavajući cvjetni miris koji će vas pratiti tijekom čitavog dana. Jedinstveni deo roll-on donosi učinkovitu 48-satnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa. Bogata formula osigurava predivan cvjetni miris koji će očarati vaša osjetila te vam pružiti dugotrajnu svježinu. Borotalco deo roll-on Pure ne sadrži soli aluminija i dermatološki je testiran

Opis proizvoda

ProizvođačBolton Manetti RobertsVia Baldanzese, 177,50041 Calenzano Firenca, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandBorotalco
Neto količina50 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.