Neutro Roberts powder fresh roll on 50 ml

Neutro Roberts Powder Fresh Roll On 50 Ml

3,59 €/kom

Cijena za j.m.: 71,80 €/l

Neutro Roberts deo roll-on Powder Fresh je učinkovito rješenje za osvježavajuću njegu kože i zaštitu od znojenja. Jedinstveni roll-on svojom naprednom formulom aktivno štiti kožu od stvaranja neugodnog znoja i tako sprječava pojavljivanje neželjenih tjelesnih mirisa. Neutro R.deo roll-on Powder Fresh koži pruža ugodnu njegu tijekom cijelog dana, a može se koristiti na raznim tipovima kože. Učinkoviti roll-on smanjuje mogućnost nastanka alergija, a vašem tijelu osigurava predivnu svježinu tijekom cijelog dana.


Opis proizvoda

ProizvođačSocietia Italo Britannica, L.Manetti H.Roberts&C.p.a. Firenze, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandNeutro Roberts
Neto količina50 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.