Tommy - Dućan na dlanu!

Garnier Dezodorans u spreju Action Control 48h 150 ml

Garnier Dezodorans U Spreju Action Control 48h 150 Ml

4,49 €/kom

Cijena za j.m.: 29,93 €/l

Optimalna učinkovitost protiv neugodnih mirisa i znojenja - tijekom vrućine i u stresnim situacijama. Dokazano u teškim uvjetima do 48 sati. Blagi, postojani miris. Neprekidna 48h* zaštita za cjelodnevni osjećaj svježine i suhoće. Dopušta koži da diše - koža ostaje suha, glatka i zdrava. Obogaćeno derivatom minerala protiv neugodnih mirisa (cink-pidolat). Dermatološki testirano.


Opis proizvoda

ProizvođačSoprocos, Z.I. Le Moulin De Tous Vents-Gauchy, 02106 Saint-Quentin Cedex, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Uvjeti čuvanjaZaštititi od sunčeve svjetlosti. Ne izlagati temperaturi više od 50°C. Čuvati izvan dosega djece.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe dobro protresite i raspršite ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.