Tommy - Dućan na dlanu!

Fa Dezodorans u spreju sport 150 ml
%

Fa Dezodorans U Spreju Sport 150 Ml

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 19,93 €/l

Akcija traje do 15.06.2024.

NC 30 dana: 3,99 €/kom

Osjećajte se zaštićeno i samopouzdano svaki dan uz Fa! Otkrijte energičan miris zelenog citrusa Fa Sport dezodoransa koji će vam pružiti svježinu i zaštitu tijekom aktivnog dana. Kompleks aktivne svježine štiti od neugodnog mirisa koji uzrokuju bakterije i pruža dugotrajnu zaštitu. Formula ne sadrži aluminijeve soli, dermatološki je ispitana, nježna prema koži i ne ostavlja mrlje.


Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaZaštiti od sunčevog svjetla.Ne izlagati temperaturi višoj od 50°C/122°F.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuDržati uspravno najmanje 15 cm od pazuha i poprskati.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.