Tommy - Dućan na dlanu!

Fa Dezodorans u spreju mystic moments 150 ml

Fa Dezodorans U Spreju Mystic Moments 150 Ml

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 26,60 €/l

Fa Mystic Moments mirisna avantura za dan kao iz bajke! Dezodorans u spreju pruža pouzdanu zaštitu od neugodnih mirisa i osigurava vam dugotrajnu svježinu. Zahvaljujući inovativnoj formuli, pouzdano vas štiti do 48 sati i ne ostavlja bijele tragove. Uživajte u prekrasnom mirisu pasiflore i osjećajte se dobro u svojoj koži uz Fa Mystic Moments dezodorans u spreju.


Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaZaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F. Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuDržite bočicu uspravno 15 com od pazuha i posprejajte.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.