Tommy - Dućan na dlanu!

Becutan Dječja krema badem 100 ml

Becutan Dječja Krema Badem 100 Ml

4,79 €/kom

Cijena za j.m.: 47,90 €/l
Becutan dječja bademova krema namijenjena je svakodnevnoj njezi bebine i dječje kože, a glavni joj je sastojak bademovo ulje bogato vitaminima А, Е i D. Pomaže u održavanju normalne vlažnosti kože, istodobno smanjujući crvenilo kože i jačajući njezinu otpornost prema vanjskim utjecajima. Becutan dječja bademova krema sadrži i cinkov oksid koji stvara tanak zaštitni sloj koji površinu kože održava suhom. Ne sadrži parabene.

Opis proizvoda

ProizvođačAlkaloid AD Skopje, Bul. A. Makedonski 12, 1000 Skoplje, Sjeverna Makedonija
Zemlja/mjesto podrijetlaSjeverna Makedonija
BrandBecutan
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.