Afrodita Kids Natural Dječja hidratantna krema za lice i tijelo 75 ml

Afrodita Kids Natural Dječja Hidratantna Krema Za Lice I Tijelo 75 Ml

4,59 €/kom

Cijena za j.m.: 61,20 €/l
Afrodita Kids Natural krema idealna je dnevna njega za osjetljivu dječju kožu. Njeguje i hidratizira te pruža savršenu zaštitu od vjetra i hladnoće vašem mališanu. Nježne je teksture koja se brzo upija. Sadrži prirodne sastojke kao što su karite i kakao maslac, bademovo i suncokretovo ulje. Krema ne sadrži paraben, parafin kao ni silikon te je pogodna i za vegane.

Opis proizvoda

ProizvođačKozmetika Afrodita d.o.o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandAfrodita Kids
Neto količina75 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.