Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Lino Rižolino 150 g

Podravka Lino Rižolino 150 G

2,06 €/kom

Cijena za j.m.: 13,73 €/kg

Lino rižolino je žitna kašica posebno prilagođena bebama već od navršena 4 mjeseca. Fine rižine pahuljice bez dodanoga šećera miješaju se s majčinim ili adaptiranim mlijekom i u trenu pretvaraju u hranjiv i uravnotežen obrok. Izvor su željeza i sedam vitamina neophodnih za zdravlje i razvoj dječjeg organizma (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina). Riža je idealna za uvođenje dohrane jer je lako probavljiva, blagog okusa i dovoljno hranjiva da osigura svu potrebnu energiju.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi! Sadržaj otvorene vrećice upotrijebite tijekom tri tjedna. Nakon uporabe vrećicu i kutiju dobro zatvorite.
Upute za upotrebu/pripremuU 1,7 dl (170 ml) prijelaznog mlijeka, pripremljenog prema uputi proizvođača, umiješajte 5 velikih žlica (20 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen. Obrok možete pripremiti i sa majčinim mlijekom s kojim se dijete uobičajeno hrani. Djetetu ponudite uvijek svježe pripremljen Rižolino kao zamjenu za jedan mliječni obrok. Važno je pridržavati se upute o pripremanju obroka!

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.596/376
Masti (g)1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)84
od kojih šećeri (g)2
Bjelančevine (g)7
Sol (g)0,03

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.