Hipp dječja hrana banana breskva i jabuka 190 g

Hipp Dječja Hrana Banana Breskva I Jabuka 190 G

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 9,42 €/kg

HiPP dječja hrana. banana i breskva u jabuci, idealna kao desert ili dodatak žitnoj kašici. Za djecu nakon 4 mjeseca starosti.


Opis proizvoda

ProizvođačHiPP Osterreich, A-4810 Gmunden, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuKao desert ili kao dodatak kašici. Potrebnu količinu za obrok izvadite iz staklenke, ostatak kašice zatvorite, čuvajte u hladnjaku i upotrijebite unutar 3 dana. Da bi spriječili lom staklenke molimo Vas da koristite samo plastičnu žličicu. Ovaj proizvod zadovoljava sve uvjete kvalitete-prije upotrebe obavezno provjeriti da je staklenka neoštećena. Ako se poklopac pod pritiskom udubljuje, molimo ne koristiti. Vakumirano; Kod otvaranja poklopac klikne.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)232/55
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)12,1
od kojih šećeri (g)11,1
Bjelančevine (g)0,5
Sol (g)<0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.