Tommy - Dućan na dlanu!

Frutek dječja hrana jabuka i kolač 190 g

Frutek Dječja Hrana Jabuka I Kolač 190 G

1,75 €/kom

Cijena za j.m.: 9,21 €/kg
Kašice su namijenjene postupnom upoznavanju djeteta s novim okusima voća, povrća, mesa i drugim okusima. Posebna pažnja posvećena je odabiru različitih okusa, da se sa svakom novom kašicom dijete uči o novim okusima, bojama i teksturi hrane. Među različitih okusa Frutek kašica svatko može pronaći svoj najomiljeniji okus. Sve Frutek kašice, osim tri, su bez dodanog šećera (sadrže samo prirodne šećere od prirodnih sastojaka). Kašice Frutek su praktične i uvijek pri ruci, i kada ste na putu, izletu ili u šetnji. Možete ih ponuditi svome mališanu kao samostalan obrok ili u kombinaciji s drugom hranom. Za djecu nakon 6. mjeseci starosti.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaNeotvoren proizvod čuvajte na sobnoj temperaturi. Neutrošenu količinu u staklenki zatvorite, čuvajte u hladnjaku do +7 °C i potrošite u roku od 24 sata.
Upute za upotrebu/pripremuStaklenku otvorite, promiješajte i nahranite dijete.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)286/68
Masti (g)0,51
od kojih zasićene masne kiseline (g)<1
Ugljikohidrati (g)16,5
od kojih šećeri (g)10,4
Bjelančevine (g)0,5
Sol (g)0,005

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.