Tommy - Dućan na dlanu!

Hipp dječja hrana jabuka kruška i banana 100 g

Hipp Dječja Hrana Jabuka Kruška I Banana 100 G

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 11,90 €/kg
HiPP HiPPiS jabuka s kruškom i bananom, voćni pire za djecu od 1. godine. Proizvod od 100% voća bez dodanog šećera-sadrži prirodne prisutne šećere. Bez GLUTENA. Ekoproizvod BIO. Dječja hrana.

Opis proizvoda

ProizvođačHiPP Osterreich, A-4810 Gmunden, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar jednog dana. Pakirano u zaštitnoj atmosferi.
BrandHipp

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)253/60
Masti (g)0,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)12,9
od kojih šećeri (g)11,3
Bjelančevine (g)0,5
Sol (g)<0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.