Hipp dječja hrana keks i jabuka 190 g

Hipp Dječja Hrana Keks I Jabuka 190 G

1,65 €/kom

Cijena za j.m.: 8,68 €/kg
Bio kašica od mliječnog pripravka s dječjim keksom i jabukom.Bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere, izvor kalcija, vitamina A, vitamina D, bitamina B, s mliječnim pripravkom prilagođenim dobi djeteta, bez dodatka aroma, bez dodatka zgušnjivača - ako dođe do izdvajanja tekućine na površini prije upotrebe promiješajte, ekoproizvod. Za djecu nakon 4. mjeseca starosti.

Opis proizvoda

ProizvođačHiPP Osterreich, A-4810 Gmunden, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuKao potpuni večernji obrok. Pažljivo zagrijte otvorenu staklenku ili potrebnu količinu u vodenoj kupelji ili u mikrovalnoj pećnici ( u mikrovalnoj otvoriti staklenku i pokriti s kuhinjskim papirom). Promiješajte i provjerite temperaturu. Preostali dio kašice (negrijani)zatvorite, čuvajte u hladnjaku i upotrebite sljedeći dan. Slina može razrijediti proizvod. Da bi spriječili lom staklenke, molimo Vas da koristite samo plastičnu žličicu.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)328/78
Masti (g)3
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,4
Ugljikohidrati (g)10,7
od kojih šećeri (g)4,8
Bjelančevine (g)1,9
Sol (g)0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.