Tommy - Dućan na dlanu!

Hipp HiPPis Voćni pire jabuka i breskva sa šumskim voćem 100 ml

Hipp HiPPis Voćni Pire Jabuka I Breskva Sa Šumskim Voćem 100 Ml

1,25 €/kom

Cijena za j.m.: 12,50 €/kg
HiPP koristi samo voće iz strogo kontroliranog BIO uzgoja. HiPP voće je bogato vitaminom C i pomaže u izgradnji imunološkog sustava djeteta. Voćni obrok bez dodanog šećera u praktičnom pakiranju, idealno za putovanja. Istisni voće - zdrav i zabavan međuobrok. 100 % voće iz BIO uzgoja za male sladokusce. Voćni pire. Bez dodanog šećera (sadrži prirodno prisutne šećere). Ne sadrži gluten. Od 1. godine.

Opis proizvoda

ProizvođačHIPP Croatia d.o.o.Ulica kralja Zvonimira 1, 44400 Glina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar jednog dana. Pakirano u zaštitnoj atmosferi.
Upute za upotrebu/pripremuKao međuobrok ili desert. Preporuka: ponuditi djetetu da jede žlicom.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)208/49
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)10,8
od kojih šećeri (g)10,2
Bjelančevine (g)0,4
Sol (g)<0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.