Tommy - Dućan na dlanu!

HiPP HiPPis Bio Voćni pire jabuka i mango s breskvom 100 ml

HiPP HiPPis Bio Voćni Pire Jabuka I Mango S Breskvom 100 Ml

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 11,90 €/kg
HiPPiS BIO voće u tubi - jabuka s mangom i breskvom zdrav je i zabavan međuobrok namijenjen djeci starijoj od godine dana. Sadrži voće uzgojeno po načelima organsko-biološkog uzgoja, bez umjetnih gnojiva i pesticida. HiPPiS BIO voće u tubi - jabuka s mangom i breskvom obiluje vitaminima koji su potrebni za zdrav rast i razvoj organizma. Potpuno je prirodan proizvod i ne sadrži dodatne šećere kao ni umjetne arome.

Opis proizvoda

ProizvođačHIPP Croatia d.o.o.Ulica kralja Zvonimira 1, 44400 Glina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar jednog dana.
Upute za upotrebu/pripremuKao međuobrok ili desert. Ponuditi djetetu da jede žlicom.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)233/55
Masti (g)0,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)12
od kojih šećeri (g)11,5
Bjelančevine (g)0,4
Sol (g)<0,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.