Frutek Dječja kašica kruška 120 g

Frutek Dječja Kašica Kruška 120 G

1,25 €/kom

Cijena za j.m.: 10,42 €/kg
Frutek kašica od krušaka potpun je i zdrav voćni obrok za bebe od 4 mjeseca starosti. Bez dodanog je šećera jer sadrži prirodne šećere i prirodan je izvor vitamina C. Ukusan voćni pire oduševit će bebe i potaknuti ih da zavole voće, a zadovoljiti sve roditelje koji žele samo najbolje komade voća za svoje najmanje. Frutek kašica od krušaka ne sadrži gluten, umjetna bojila, arome i konzervanse. Frutek svojim pažljivo odabranim sastojcima i strogo kontroliranom kvalitetom već više od 45 godina brine da mali postanu veliki i bebama donosi samo najbolje iz prirode.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaNeotvoreni proizvod čuvajte na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuStaklenku otvorite, promiješajte i nahranite dijete. Neotvorenu količinu u staklenki zatvorite, čuvajte u hladnjaku do +7 °C i potrošite u roku od 24 sata.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)236/56
Masti (g)0,09
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)12,5
od kojih šećeri (g)7,4
Bjelančevine (g)0,6
Sol (g)0,001

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.