Frutek Bio Dječja kašica jabuka i mrkva 190 g

Frutek Bio Dječja Kašica Jabuka I Mrkva 190 G

1,75 €/kom

Cijena za j.m.: 9,21 €/kg
Frutek Bio kašica namijenjena je za djecu + 4 mjeseca, bez dodanih šećera (sadrži prirodne šećere), bez glutena, s vitaminom C. Bez umjetnih boja, aroma i konzervansa, dostupno u pakiranjima od 120 g i 190 g.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaNeutrošenu količinu u staklenki zatvorite, čuvajte u hladnjaku do +7°C i potrošite u roku od 24 sata.
Upute za upotrebu/pripremuStaklenku otvorite, promiješajte i nahranite dijete. Potrebno je pridržavati se uputa za pripremu hrane.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)216/51
Masti (g)0,01
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)11,9
od kojih šećeri (g)10,8
Bjelančevine (g)0,2
Sol (g)0,023

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.