Podravka Lino Dječja kašica jabuka i keks 190 g

Podravka Lino Dječja Kašica Jabuka I Keks 190 G

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 7,32 €/kg

Slasna kašica s jabukom i keksom ne sadrži gluten ni mlijeko, a zasitna je i lako probavljiva te obiluje hranjivim tvarima prijeko potrebnima za pravilan rast i razvoj djece.
Kao takva, opravdano je prvi izbor među voćno-žitnim kašicama. Izvor je vitamina C.


Opis proizvoda

ProizvođačHamé s.r.o., Na Drahách 814, 686 04 Kunovice, Republika Češka
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi, ne izlagati suncu.
Upute za upotrebu/pripremuPromiješati prije upotrebe. Potrebnu količinu kašice izvadite iz staklenke i ponudite djetetu, ostatak proizvoda zatvorite i čuvajte u hladnjaku, upotrijebite unutar 48 sati. Preporučamo vam da koristite plastičnu žličicu kako bi spriječili lom staklenke. Prije upotrebe provjerite da li je staklenka neoštećena. Ako se poklopac pod pritiskom udubljuje molimo vas da proizvod ne koristite. Vakumirano: kod prvog otvaranja poklopac klikne.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)334/79
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)17
od kojih šećeri (g)13
Bjelančevine (g)0,9
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.