Podravka Lino Dječja kašica jabuka i šljiva 190 g

Podravka Lino Dječja Kašica Jabuka I Šljiva 190 G

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 7,32 €/kg

Jabuke i kruške nadopunjujućeg su okusa, a s očuvanim svim hranjivim vrijednostima, ova Lino kašica predstavlja visokovrijedan obrok za vaše najmlađe.
Napravljena je od 100% voća, bez glutena, bez dodanog šećera – sadrži samo prirodne šećere i važan je izvor vitamina C.


Opis proizvoda

ProizvođačHamé s.r.o., Na Drahách 814, 686 04 Kunovice, Republika Češka
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Upute za upotrebu/pripremuPromiješati prije upotrebe. Potrebnu količinu kašice izvadite iz staklenke i ponudite djetetu, ostatak proizvoda zatvorite i čuvajte u hladnjaku, upotrijebite unutar 24 sata. Preporučamo vam da koristite plastičnu žličicu kako bi spriječili lom staklenke.
BrandPodravka, Lino

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)252/60
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)13
od kojih šećeri (g)11
Bjelančevine (g)<0,5
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.