Tommy - Dućan na dlanu!

Frutek Dječja kašica jabuka, banana i skuta 190 g
%

Frutek Dječja Kašica Jabuka, Banana I Skuta 190 G

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 7,32 €/kg

Akcija traje do 30.06.2024.

NC 30 dana: 1,75 €/kom

Frutek kašica od jabuka, banana i svježeg sira zdrav je i uravnotežen voćni obrok sa sirom primjeren za bebe od 6 mjeseci starosti. Bez dodanog je šećera jer sadrži prirodne šećere iz voća. Ukusan voćni pire sa sirom oduševit će bebe i potaknuti ih da zavole voće, a istovremeno pružiti sve potrebne nutrijente i zasititi male trbuščiće. Frutek voćna kašica sa sirom ne sadrži gluten, umjetna bojila, arome i konzervanse. Frutek svojim pažljivo odabranim sastojcima i strogo kontroliranom kvalitetom već više od 45 godina brine da mali postanu veliki i bebama donosi samo najbolje iz prirode.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaNeutrošenu količinu u staklenki zatvorite. Čuvajte u hladnjaku do +7 °C i potrošite u roku od 24 sata. Proizvod nije upotreljiv ako se srednji dio poklopca na pritisak savije.
BrandFrutek

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)308/73
Masti (g)1,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)<1
Ugljikohidrati (g)14
od kojih šećeri (g)9,2
Bjelančevine (g)2
Sol (g)0,025

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.