Tommy - Dućan na dlanu!

Becutan Dječja krema za njegu i zaštitu kože 50 ml
%

Becutan Dječja Krema Za Njegu I Zaštitu Kože 50 Ml

2,05 €/kom

Cijena za j.m.: 41,00 €/l

Akcija traje do 24.04.2024.

NC 30 dana: 2,59 €/kom

Njega nježne bebine kože od prvog dana nakon rođenja započinje Becutan dječjom kremom koja sadrži jedinstvenu kombinaciju visokokvalitetnih, hipoaalergenih i pažljivo odabranih supstancija. Becutan dječja krema osigurava cjelovitu njegu i dugotrajnu zaštitu kože beba na cijelom tijelu. Lako se upija, a zahvaljujući sastavu s izrazito blagim djelovanjem, može se nanositi više puta bez opasnosti od prezasićenja. U potpunosti je prilagođena dječjoj koži, ali i mnoge mame tajnu svoje ljepote kriju baš u ovoj, dječjoj kremi. Proizvod je dermatološki i klinički ispitan, preporučuje se za njegu suhe i osjetljive kože kod svih uzrasta. Ima pH vrijednost prilagođenu koži.

Opis proizvoda

ProizvođačAlkaloid AD Skopje, Bul. A. Makedonski 12, 1000 Skoplje, Sjeverna Makedonija
Zemlja/mjesto podrijetlaSjeverna Makedonija
BrandBecutan
Neto količina50 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.