Tommy - Dućan na dlanu!

Becutan Dječja vitaminska mast, 200 ml

Becutan Dječja Vitaminska Mast, 200 Ml

6,25 €/kom

Cijena za j.m.: 31,25 €/l
Becutan dječja vitaminska mast namijenjena je svakodnevnoj njezi bebine kože, posebno na pokrivenim dijelovima pelenske regije. Sadrži vitamin А i vitamin Е koji održavaju normalnu vlažnost bebine kože, čine je mekom i elastičnom, a istovremeno pospješuju otpornost na vanjske utjecaje i iritanse. Sadrži i ulje nevenovog cvijeta koje umiruje crvenilo i iritacije te obnavlja kožu. Becutan dječju vitaminsku mast potrebno je nanijeti na suhu i čistu kožu pri svakoj promjeni pelena i nježno utrljati sve dok se potpuno ne upije u kožu.

Opis proizvoda

ProizvođačAlkaloid AD Skopje, Bul. A. Makedonski 12, 1000 Skoplje, Sjeverna Makedonija
Zemlja/mjesto podrijetlaSjeverna Makedonija
BrandBecutan
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.