Tommy - Dućan na dlanu!

Pampers Premium Care Dječje pelene vel. 5 (11-16 kg) 44 kom

Pampers Premium Care Dječje Pelene Vel. 5 (11-16 Kg) 44 Kom

21,19 €/kom

Cijena za j.m.: 0,48 €/kom

Mekane su poput perja, a brzinski odvlače mokraću i rijetku stolicu od kože za dugotrajnu suhoću. Za svaki slučaj, imaju i indikator koji javlja kada bi trebalo zamijeniti pelenu, a njihovi zračni kanali osiguravaju prozračnost i suhoću koja traje do 12 sati.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandPampers
Neto količina44 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.