Johnson's Baby Bedtime Dječje ulje 300 ml
%

Johnson's Baby Bedtime Dječje Ulje 300 Ml

4,69 €/kom

Cijena za j.m.: 15,63 €/l

Akcija traje do 12.06.2024.

NC 30 dana: 6,25 €/kom

Johnson's Bedtime ulje za djecu obogaćeno je NaturalCalm™ uljima kojima se umiruje dječja koža prije spavanja. Dubinski hrani i hidratizira osjetljivu kožu djece čineći je mekanom i zdravom. Nakon večernje kupke i neposredno prije odlaska na spavanje, lagano masirajte kožu djeteta Johnson's Bedtime uljem za djecu. To će pomoći vašem djetetu da utone u duboki san i bezbrižno spava čitavu noć.


Opis proizvoda

ProizvođačJohnson & Johnson GmbH, Johnson & Johnson Platz 2, 41470 Neuss, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuIstisnite manju količinu na dlanove, utrljajte u ruke da se zagriju i zatim nježno umasirajte u kožu. Najbolje djeluje na vlažnoj, a ne na suhoj koži.
BrandJohnson's Baby

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.