Tommy - Dućan na dlanu!

Johnson's Baby Regular Dječje ulje 300 ml

Johnson's Baby Regular Dječje Ulje 300 Ml

6,25 €/kom

Cijena za j.m.: 20,83 €/l

Johnson's ulje za djecu dubinski hidratizira i štiti kožu djece od isušivanja zadržavajući deset puta više vlažnosti. Sadrži klinički dokazanu formulu za nježnost koja je posebno osmišljena za osjetljivu kožu djeteta. Upotrijebite Johnsons's ulje za djecu tijekom masaže djeteta i uživajte u predivnom i opuštajućem zajedničkom iskustvu.
Proizvod je izvrstan za djecu kao i za odrasle.


Opis proizvoda

ProizvođačJohnson & Johnson GmbH, Johnson & Johnson Platz 2, 41470 Neuss, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuIstisnite manju količinu na dlanove, utrljajte u ruke da se zagriju i zatim nježno umasirajte u kožu. Najbolje djeluje na vlažnoj, a ne na suhoj koži.
BrandJohnson's Baby

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.