Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Baby Toddies Dječje vlažne maramice 60 kom

Nivea Baby Toddies Dječje Vlažne Maramice 60 Kom

3,09 €/kom

Cijena za j.m.: 0,05 €/kom
NIVEA BABY Toddies maramice za djecu sa svojom inovativnom formulom omogućuju vam čišćenje djeteta od glave do pete. Ove višenamjenske maramice napravljene su od 100 % prirodnih vlakana te dolaze s blagim losionom. Vrlo učinkovito i temeljito uklanjanju sve nečistoće s osjetljive bebine i dječje kože. Zahvaljujući blagoj formuli koja je razvijena u suradnji s dermatolozima i pedijatrima te klinički testirana, ove vlažne maramice mogu se koristiti i za čišćenje lica, guze i ruku. NIVEA BABY Toddies maramice su biorazgradive i ne sadrže parabene.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
BrandNivea Baby
Neto količina60 kom
Sastojci/sastavParfem, BUTILFENIL METHILPROPIONAL, alfa-IZOMETIL IONON, geraniol, benzil alkohol, citronelol, linalool, limonen, fenoksietanol, limunska kiselina, mliječna kiselina, kokamidopropil betain, C12-15 PARETH-3 TRIDET-3 TRIDEC-klorid HIDROKSIPROPILTRIMONIJ KLORID, SILIKON KVATERNIJ-18, OKTILDODEKANOL, HIDROLIZIRANI MLEČNI PROTEIN, MAKADAMIJSKO INTEGRIFOLIJSKO ULJE, ALKOHOLSKI LANIN (EUCERIT®), ALICHOLOHI ALINAMIN ALIN ALAMIN

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.