Tommy - Dućan na dlanu!

Bellasana dječje vlažne maramice bez parabena i alkohola 1 pak 80 kom

Bellasana Dječje Vlažne Maramice Bez Parabena I Alkohola 1 Pak 80 Kom

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 0,01 €/kom

Vlažne maramice.


Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati zaštićeno od direktnog Sunčevog svjetla i topline
Upute za upotrebu/pripremuSamo za vanjsku upotrebu. Nakon svake upotrebe zatvoriti KOMiranje kako bi se spriječilo isušivanje proizvoda.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.