Pampers Sensitive Dječje vlažne maramice 80 kom

Pampers Sensitive Dječje Vlažne Maramice 80 Kom

2,75 €/kom

Cijena za j.m.: 0,03 €/kom

Mekane i blage, vlažne maramice Pampers Sensitive dermatološki su testirane za upotrebu od prvog dana. Njihova jedinstvena pH uravnotežena formula pomaže spriječiti iritacije, a zaštitni sastojci zadržavaju vlažnost u koži. Klinički dokazano čiste nježnije od pamučne vate i vode. Maramice Pampers Sensitive ne sadrže ni dodane mirise ni alkohol pa su prikladne i za najosjetljiviju dječju kožu.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandPamppers
Neto količina80 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.