Tommy - Dućan na dlanu!

Johnson's Baby Gold Dječji šampon 750 ml

Johnson's Baby Gold Dječji Šampon 750 Ml

9,69 €/kom

Cijena za j.m.: 12,92 €/l
Johnson's Gold šampon za djecu napravljen je od visokokvalitetnih sastojaka i uravnotežene PH vrijednosti. Johnson's Gold šampon za djecu sadrži blagu formulu koja nježno čisti i njeguje osjetljivo vlasište i kosu djeteta. No More Tears formula omogućava iskustvo bez suza jer je nježna prema očima kao čista voda. Johnson's Gold šampon za djecu brzo se i lako ispire pri čemu kosa ostaje sjajna i mekana. Izvrstan je za djecu kao i za odrasle.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
BrandJohnson's Baby
Neto količina750 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.