Tommy - Dućan na dlanu!

Afrodita Kids Natural Šampon za kosu i tijelo 200 ml

Afrodita Kids Natural Šampon Za Kosu I Tijelo 200 Ml

3,72 €/kom

Cijena za j.m.: 18,60 €/l

Vlaži, smiruje osjetljivu dječju kožu i vlasište. Sinergija iznimnih pomno odabranih sastojaka: ekstrakta cvijeta lipe i provitamina B5. Dermatološki testirana formula s hipoalergenim parfemom. Blagotvoran učinak na nadraženu kožu, i kod odraslih.


Opis proizvoda

ProizvođačKozmetika Afrodita d.o.o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Upute za upotrebu/pripremuBebu kupamo svaki put otprilike u isto vrijeme kako bi to bilo dio svakodnevnog rituala. Pokreti su mirni, polagani, nježni. Kupanje traje do 10 minuta.Nakon kupanja moramo osušiti i kožu na svim naborima (ispod pazuha, iza ušiju, na području pelena (). Ne trljajte kožu, jer je bebina koža još uvijek vrlo osjetljiva i tanka.
BrandAfrodita Kids

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.