Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Hipp sok jabuka 200 ml

Hipp Sok Jabuka 200 Ml

1,19 €/kom

8,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 5,95 €/l(44,95 kn/l)

HiPP 100%-tni sokovi, voćni napitci i voćni nektari napravljeni su od voća prirodno dozrelog na suncu. Sok od mrkve dobiva se izravno iz svježih mrkvi. Voće i povrće uzgojeno je po načelima organsko-biološkog uzgoja - bez umjetnih gnojiva i pesticida....


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe protresti. Obogaćeno vitaminom - poslužite kao napitak uz obrok. Također idealan je za piće razrijeđen s vodom u omjeru 1:2. Jednom otvoreni sok dobro zatvoriti i čuvati u hladnjaku te ga potrošiti unutar 3 dana.Osigurajte svom djetetu uravnoteženu prehranu, ona je jedan od osnovnih uvjeta zdravog odrastanja.
BrandHipp

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)209/49
Masti (g)0,04
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,01
Ugljikohidrati (g)12
Bjelančevine (g)0,1
Sol (g)<0,05
Kalcij (mg)<0,05
Kalcij PU (%)0,006

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn