Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Hipp BIO nektar šljiva s kruškom 200 ml
%

Hipp BIO Nektar Šljiva S Kruškom 200 Ml

6,99 kn/kom

0.93 €/kom
Cijena za j.m.: 34,95 kn/l(4.64 €/l)

Akcija traje do 09.08.2022.

HiPP voćni sok za bebe nakon 4. mjeseca starosti.
Bez dodanog šećera.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi.Jednom otvoreni sok dobro zatvoriti i čuvati u frižideru te ga potrošiti unutar 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe protresti. Obogaćeno vitaminom – poslužiti kao napitak uz obrok. Također idealan za piće razrijeđen s vodom u omjeru 1:2.
BrandAtlantic trade

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)111/26
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)6,4
Bjelančevine (g)0
Sol (g)<0,05
Kalcij (mg)<0,05
Kalcij PU (%)0,006

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Devizni tečaj€/kn:7,53450