Becutan Dječji toaletni sapun s lavandom 90 g

Becutan Dječji Toaletni Sapun S Lavandom 90 G

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 12,11 €/kg
Becutanov dječji sapun s ekstraktom lavande nježno čisti kožu i sadrži laganu formulu obogaćenu prirodnim sastojcima hidratirajućih svojstava, regulira vlažnost kože i poboljšava njezin izgled i funkciju. Osim svojstva njege kože, ekstrakt lavande ima i ugodni miris i djeluje iznimno umirujuće. Temeljito čisti i njeguje dječju kožu ne uzrokujući iritaciju očiju. Ne sadrži parabene.
Dermatološki testiran.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaSjeverna Makedonija
BrandBecutan
Neto količina90 g
Sastojci/sastavSODIUM TALLOWATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA, PARFUM, GLYCERINE

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.