Tommy - Dućan na dlanu!

Carefree Dnevni ulošci fresh 56 kom

Carefree Dnevni Ulošci Fresh 56 Kom

3,25 €/kom

Cijena za j.m.: 0,06 €/kom
Savršen dizajn-prilagođava se pokretima vašeg tijela. Jedinstvena kombinacija 4 prozračna sloja.Soft Touch gornji sloj s ekstraktom pamuka pruža iznimno meki osjećaj. Sigurno stoje na mjestu. Sa Dermatološki ispitan gornji sloj. Svježi miris.

Opis proizvoda

ProizvođačJohnson&Johnson, GmbH. Via Ardeatina km 23, 500, 00071, Santa Palomba, Pomezia (Rome), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandCarefree
Neto količina56 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.