Tommy - Dućan na dlanu!

Nescafe Dolce Gusto Cappuccino kapsule 8 kom

Nescafe Dolce Gusto Cappuccino Kapsule 8 Kom

6,49 €/kom

Cijena za j.m.: 34,82 €/kg
Talijanska poslastica - intenzivni espresso, bogatih aroma, i mlijeko, kremaste teksture, stvaraju ovu poslasticu. Napitak se radi iz 2 kapsule, jedne za espresso, a druga za punomasno mlijeko. Espresso sadrži 100 % Arabicu iz Južne Amerike. Svježina kave očuvana je u hermetički zatvorenoj kapsuli, koja je namijenjena NESCAFÉ Dolce Gusto aparatima za kavu s kapsulom, za šalicu bogatu aromom baš svaki put.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaDržati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuKoličina šalice jednog napitka: 240 ml
BrandNescafe
Neto količina186,4 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.765/423
Masti (g)20,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)10,3
Ugljikohidrati (g)35,9
od kojih šećeri (g)23,9
Bjelančevine (g)17,4
Sol (g)0,45

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.