Tommy - Dućan na dlanu!

Dove Dezodorans roll on original 50 ml

Dove Dezodorans Roll On Original 50 Ml

5,35 €/kom

Cijena za j.m.: 107,00 €/l
Dove Original antiperspirant roll-on omogućuje predivan osjećaj suhoće cijeli dan. Savršen je izbor za sjajnu njegu pazuha te zaštitu od mirisa i znojenja koja traje do 48 sati.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever UK, Coal Road, Seacroft, Leeds LS142AR, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
BrandDove
Neto količina0,05 l

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.