Tommy - Dućan na dlanu!

Dr.Beckmann sredstvo za odstranjivanje mrlja 250 ml

Dr.Beckmann Sredstvo Za Odstranjivanje Mrlja 250 Ml

3,65 €/kom

Cijena za j.m.: 14,60 €/l
Dr. Beckmann preWash odstranjivač mrlja s četkom je nova 3x aktivnija formula . Posebna kombinacija sredstava za čišćenje s aktivatorom za uklanjanje mrlja i bioalkoholom, uklanja raznovrsne tvrdokorne mrlje. Nježan prema bojama i tekstilima. Idealan za osjetljivu odjeću, ne sadrži parfeme, bojila i izbjeljivače koji bi mogli izazvati alergijske reakcije.

Opis proizvoda

ProizvođačDELTA PRONATURA 63329 Egelsbach, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandDr.Beckmann
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.